Me

Juha Itkonen

Liikenneopettaja

Juha opettaa mopo- henkilöauto- ja kuorma-auto-oppilaita.
Väsymätön puurtaja, joka nauttii vaihtelusta päivissä. Vierivä kivi ei sammaloidu.
Juhalla on hyvä kielitaito ja opettaminen englanniksi luonnistuu myös.
Vapaa-ajalla Juha löytyy pelaamasta biljardia.

Piia Juhola

Sihteeri

Piia on autokoulun iloinen ja tehokas organisaattori. Hän vastaa toimistohommista, jotka hoituvat Piialle ominaiseen tapaan tarkkuudella ja tarmolla.
Piian perheeseen kuuluu miehen ja lapsien lisäksi kaikennäköisiä otuksia. Jalin sanoin Piia harrastaa koiransa kanssa ”jotain agilityä”. Lisäksi hän on fanaattinen jääkiekon seuraaja, josta myös työkaverit saavat osansa.

Pasi Narmala

Liikenneopettaja

Pasin näet kesäaikaan opettamassa lähes ainoastaan mopo- ja moottoripyöräoppilaita. Talvella hän toki myös istuu henkilöautoon tai kuorma-autoon opettajan paikalle.
Pasi on aina hyväntuulinen ja hauska. Tämä huumorintajuinen opettaja on monen oppilaamme suosikki, eikä ihme.

Jenni Saarinen

Liikenneopettaja

Jenni on valmistunut liikenneopettajaksi vuonna 2012. Hän opettaa henkilöauto- ja mopoauto-oppilaita rauhallisella otteella. Itsekin kahden pojan äitinä Jenni osaa hyvin ottaa nuorison siipiensä suojaan.
Jenni on intohimoinen kissaharrastaja, mutta “hulluksi kissanaiseksi” häntä ei voi haukkua – päinvastoin, rauhallisuus ja maltillisuus ovat Jennin vahvuuksia.

Jali Taajamo

Liikenneopettaja, toimitusjohtaja

Jalilla on yli 20 vuoden kokemus liikenneopettajana ja autokouluyrittäjänä vuosia on kertynyt kymmenen. Jalilla on pätevyys opettaa oppilaita kaikissa ajokorttiluokissa moposta yhdistelmiin. Jali on maltillinen, rento ja huumorintajuinen opettaja.
Vapaa-ajalla Jalin tapaa pelaamassa lentopalloa ja kesäisin moottoripyörän selästä.